Kan man være misundelig, som hest?

Kan man være misundelig, som hest?

7. marts 2024 Af birchgaarden

Til det spørgsmål vil jeg nok svare JA, DET KAN HESTEN GODT.
Jeg har et levende eksempel herhjemme fortiden, det lige før hun er en drage, som kommer med ild ud ad mulen😬

For 14 dage siden blev May Star hentet hjem og dagene op til kunne Athene godt mærke der var “ugler i mosen”, noget var i hvertfald på færre… Omrokering af bokse, ny boks osv..Den fangede hun bare hurtigt… og da vi så landede med May STAR hjemme, JA- så kom den indre drage frem i hende….

Athene og Ursula, samt MAY STAR er ved, at finde melodien nu ude på folden, det går meget bedre nu, Athene er ikke en så stor “kælling” mere over for hende. May Star var leder i den unge flok hun kommer fra, men her tager hun ikke kampen op, hun ligesom overser Athene og hende flip… Ursula og May Star fungere rigtigt godt sammen, og de står også og gnubber hinanden, når Athene er ude fra folden.


Tænker det er lidt, som da min lille søster kom til verden, pludselig var vi en mere, og jeg havde ikke mine forældres fulde opmærksomhed hele tiden. Det er også sjovt, at se i starten, var det lidt som den nye pige i klassen, som de andre tøser skulle se an, om hun nu mængede sig for meget med de andre i klassen og om hun måtte være en del af flokken. men det går meget bedre nu. Jeg samlinger det lidt med os, hvordan mennesker kan være overfor hinanden. Men heldigvis tegner det sig bedre nu…

Ellers har May Star været med til undervisning to gange ude i byen, hvor min underviser roste hende, ja, han var vild med hende og fremtiden lover godt. Nu arbejde vi med styrke, muskler og vægt. Athene og søster har haft en fest på ridebanen herhjemme.

I morgen drager vi til Herning, som så mange andre og skal have nogle skønne dage med heste, heste og atter heste samt lidt snold skal vi jo nok…SES VI I HERNING…