TRADITIONS TRO HERNING🐴

TRADITIONS TRO HERNING🐴

11. marts 2024 Af birchgaarden

VI var som alle andre denne weekend i Herning til Dansk Varmblods Hingstekåring samt Hest og Rytter messe.
Vi tager gerne en overnatning eller to , i år blev det til en overnatning, da vi skulle se Galla showet fredag aften. Og sikke et Galla Show, vi har snart set et par stykker og vi var enige om, at det her Galla Show var super flot, godt, munter og med utrolig mange forskellige og sjove indslag. Man kede sig ikke på noget tidspunkt.

Men vi var også i Herning for, at kigge på hingste til vores hopper herhjemme, og det er altid utrolig spændende, at se hingstene under rytter samt “live”. Det giver altid et andet indtryk. Men vi er som regel altid enig om hingstene, hvad der kunne være interessante emne.

Lørdag var vi så heldige, at komme en tur i staldende, og sikke en ro, som herskede i staldende. Måske er det rigtigt kedeligt, at man bare ikke kan komme i staldende, men med den ro, som var der, syntes jeg måske fremadrettet, at det skulle de gøre igen.

Nå, men jeg fik shoppet lidt, som jeg kom til at opdage, at Kentucky Horsewear, havde en bus med alt deres overlækre dækkener, sadelunderlag osv…Så der røg lige, et par lommepenge…🙈

Vi fik også lige hilst på Lisbeth fra Stein Equest og hendes lækker trenser og grimer, som vi er mega fan af…

Udover det fik snakket med nogle af dem, vi kender, om fremadrettet med vores nye hoppe May Star, ang hendes spændende fremtid.

Tilslut må vi sige, at havde vi haft en trailer med, så var der nok kommet en lille sort pony med hjem….Nemlig….MACHO 💙❤️

VI SES HELT SIKKERT HERNING 2025🙌🙌