NY HEST, NU MED NYE UDFORDRINGER

NY HEST, NU MED NYE UDFORDRINGER

5. april 2024 Af birchgaarden

Med ny hest, følger der så, nye udfordringer med…

Jeg købte mig, jo for ca 1 måned tid siden en nye hest, May Star, som det sådan set har gået super godt med og vi har fundet hinanden rigtigt godt. Hun er det største nusse hoved og hviler så meget i sig selv.

Men pludselig begyndte hun, at opføre sig anderledens under ridningen og begyndte, at stikke af med mig, bakke, eller trække benene op under sig, hun blev sur når jeg lagde benene til hende, så nogle alarmklokker begyndte, at ringe…Min mavefornemmelse sagde mavesår, da hun ellers intet fejler, har fuldrøgten på hende, sadel passer, og jeg har mine heste jo hjemme hos mig selv, hvor der er meget med ro omkring os og dem.

Så i går kørte jeg hende til dyrelægen og der har hun så stået natten over til i dag, hvor jeg skulle møde op kl. 10:00, hvor hun skulle undersøges. Mine mavefornemmelser holdte stik, May Star har mavesår, det er heldigvis taget i opløbet, for ellers var dyrelægen bange for blødende mavesår på sigt. Men nu står den så på 28 dage med medicin og opfyldning med lægebesøg om 26 dage for, at tjekke om hun skal yderligere på en 14 dages kur mere.


Der røg så lidt af mine planer i svinget, men jeg tænker, at da nogle af mine andre planer/ mål ligger på den anden side af sommer samt sidst på året, så jeg er ikke i tvivl om, at dem skal vi nok nå.. Men lige glæder det også, at May Star bliver frisk og vi får bugt med det mavesår.

Men så tænker jeg også, HVORFOR ER JEG BARE ALTID SÅ UHELDIG… lige nu måtte lykken gerne tilsmile mig, men jeg er også bare super glad for, at jeg fulgte min mavefornemmelse og tog hende med til dyrelægen, selvom nogle sagde til mig, at det også kunne være en adfærd hun viste fordi hun lige skulle falde til og lære mig, at kende, hvilket jeg så syntes var en meget mærkelig opførelse.

Men jeg har lært, at lytte til mine mavefornemmelser, det kan godt betale sig, så nu tager vi lige 28 dage med medicin 4 gange om dagen, Gastrogard og antepsin.