TIDEN ER FLØJET AFSTED -1 år idag🇩🇰🇩🇰

TIDEN ER FLØJET AFSTED -1 år idag🇩🇰🇩🇰

9. april 2024 Af birchgaarden

Den 9 april 2023 vil altid være en dato vi vil huske, og idag er der flag på bordet, for i dag er det præcis 1 år siden vores første føl kom til verden her hos os.

Op til havde vi haft mange forventniger og en smule frygt for, om vi virkelig kun tage hånd om dette lille nye væsen. Men hold op vi var solgt, da junior (rigtige navn er Birchgaarden Kibou) så dagens lys. Vi var med under hele folingen og min far hjælp til, sikke et fantastisk øjeblik, ikke et øje var tørt.

Her var han så, en dejlig hingst med 4 hvide sokker.

Siden må vi bare sige, at han er verdens største nussehoved, finder sig stort set i alle ting og er ikke nem at skræmme. Han bevare solidt begge ben på jorden.

Men der har da været dage eller nogle få perioder, hvor han lige har været billigt til salg, men det er hurtigt glemt, når man lige få et kys af ham.

Screenshot

Vi har valgt, at beholde ham indtil videre og se tiden an, hvordan han udvikler sig. Vi syntes jo selv han er verdens smukkest. Vi glæder os helt vildt til, at se hvad fremtiden byder på med ham og alle vores dejlige timer og oplevelser, vi skal ud og opleve sammen.

Kibou, du har charmen, selvtillid og lækkert hår, TILLYKKE MED DE 1 ÅR IDAG 🇩🇰🇩🇰