SÅ VI LANDET

SÅ VI LANDET

30. maj 2024 Af birchgaarden

SÅ er vi landet til dette års Roskilde Dyreskue. Vi har vejret med os indtil videre🥰 vi er installeret i campingvognen og May Star i sin boks hos Dansk Varmblod.

May Star har taget det hele så fint og er godt tilpas i sin boks, hun spise og drikker. Lige i dag gælder det om, at skabe ro, men det klare hun helt fint selv. Vi har været igennem “Vet tjek” og det gik også super fint.

Så skal vi ellers bare få resten af dagen/aften til, at gå med hygge og slappe af inden vi skal på banen til mønstring i morgen formiddag. Mønstingen foregår med at vi alle i flok ( Dansk Varmblod) går samlet mod mønstringsbanen, hvor vi alle skal gå i samlet flok ind og viser vores Dansk Varmblod heste i deres alders række følge og vores nummer. Derefter forlader vi banen og den første som skal mønstre går i gang.
Mønstingen foregår på en trekants bane, hvor jeg løber ind med May Star, stiller hende op foran dommerene indtil de siger, at så vil vi gerne se hende i skridt, dernæst trav og så opstilling foran dommerne igen og så løber man ud af banen, når de har set det i vil. Derefter skal vi ind til oprangering i vores klasse. Til alt dette, skal mønstren, her jeg, være i hvide bukser og rød trøje. Senere på dagen skal vi ind til karakteristisk.

Til alt dette, skal May Star jo shine og det står min super GROOM, mor for.

Men det var lidt herinde fra Roskilde Dyreskue, nu står den på afslapning, gåtur med May Star og hygge.. Vi høre ved….