NÅR DU DINE MÅL

NÅR DU DINE MÅL

9. juni 2024 Af birchgaarden

NEJ! DET GØR JEG IKKE ALTID, DESVÆRRE…. 🤦‍♀️Jeg har en vane, at planlægge mine ønsker og mål for det næste år, sidst på året, men det er bare ikke altid, at de bliver gennemført/indfriet.

Det en mål skyldtes desværre lige nu, at vi er igang med genoptræning af min hingst, så mit mål om at få ham kåret færdig sidste år holdt ikke og at vi når så langt i genoptræningen, at vi får det gjordt i år, tyder det hellere ikke ligefremt på lige nu. Men det mål når vi forhåbentlig på et andet tidspunkt.

Jeg har nogle gange sat mig nogle mål for, at komme ud og ride diverse stævner/cup, men der hænger jeg sgu nok lidt selv i bremsen, for øvelse gør mester samt træningen og det er jo bare om at tilmelde sig og komme ud, jeg er bare ikke god til det.

Jeg syntes ellers at mine mål er realistiske nok, jeg kender jo mig selv og mine heste og de drømme jeg har er egentlig heller ikke så uopnåelige, men jeg mangler måske også troen på at jeg KAN og er GOD nok, samt jeg føler lidt at lykken måske ikke lige har været på min vej det sidste års tid. Men nu vil jeg hanke op i selv, give mig selv sparket og så som Michael Jackson synger:

I’m starting with the man in the mirror, I’m asking ham to change his ways…

Nå, men jeg har nogle mål fremadrettet med May Star og dem er jeg helt sikker på, at jeg får gennemført, da jeg har super hjælp fra sidelinjen, ihverfald to/tre af mine mål nu resten af året med hende, ved jeg bliver gennemført.

Jeg ved ikke, om jeg mangler sparket i røven, jeg har alt opbakning fra min mor til, at nå min mål angående stævner, jeg ved bare ikke helt, hvor problemet ligger begravet…Er det alle de nederlag jeg har fået, men det får vi jo alle, ingen rider altid på en bølge af succes, så JA – jeg ved sgu ikke lige, hvad der ligger til grund. Min mor og mig kan nogle gange diskutere det helt vildt, da vi også se forskelligt på det, og min mor er bare en fighter og kæmper for, at nå det hun sætter sig for….

Men hvad gør i andre for, at få nået jeres mål, planlægger i mål, tager i en dag ad gangen og har i hjælp fra sidelinjen af…

Nå , men i hvertfald er May Stars ferie slut nu, og vi skal igang fremadrettet med at nå de næste mål for hende og mig, det bliver spændende og vi starter allerede i morgen, hvor vi skal ud på en længere tur på landevejen.

Jeg løfter nok sløret lidt efter lidt, jeg glæder mig ihverfald.